U bevindt zich hier

  • home
 
Mbo toerisme opleiding

Mbo toerisme opleiding

Toerisme en hospitality zijn boeiende sectoren om in te werken. Je hebt te maken met allerlei soorten gasten, variërend van zakenmensen tot toeristen. Dikwijls zijn je gasten in vakantiestemming. In toenemende mate staat de ‘beleving’ bij de toeristen centraal. Of het nu een hotel, pretpark of een culturele bezienswaardigheid is: het gaat er om dat jij de gast een onvergetelijke ervaring bezorgt. Jouw omgangsvormen en persoonlijke uitstraling zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij dus onontbeerlijk. Met een mbo opleiding toerisme of hbo opleiding toerisme leer je het allemaal.

Mbo toerisme opleiding

Voor een toerisme opleiding kun je de mbo opleiding Steward(ess) & Host(ess) volgen. Met deze mbo4-opleiding kun je als hostess, steward, stewardess, grondsteward en of grondstewardess aan de slag.

Mbo toerisme opleiding


Hbo toerisme opleiding

Naast de mbo toerisme opleiding biedt Tio de hbo toerisme opleiding Internationaal Toeristisch Management in drie jaar aan.


Mbo opleiding toerisme in 1, 2 of 3 jaar

Deze opleiding duurt doorgaans drie of vier jaar. Niet bij Tio. Bij Tio doe je mbo toerisme in slechts één, twee of drie jaar, afhankelijk van je vooropleiding. Heb je vmbo of een overgangsbewijs havo4? Kies dan voor mbo4+ Toerisme van Tio, een mbo4-opleiding die je in slechts twee of drie jaar kunt afronden. Deze opleiding start twee keer per jaar. Kortom mbo toerisme in 1, 2 of 3 jaar.


Toerisme in de praktijk